Προνόμια επιπέδου Gold

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 HEALTHIES


Πραγματοποίησε δωρεάν Ιατρικές Επισκέψεις στα Εξωτερικά Ιατρεία της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ!

Μπορείς να κλείσεις ραντεβού με τον γιατρό σου στις παρακάτω ειδικότητες:

 • Παθολόγος
 • Καρδιολόγος
 • Ορθοπεδικός
 • Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης
 • Γενικός Χειρουργός
 • Γυναικολόγος
 • ΩΡΛ
 • Αγγειοχειρουργός
 • Γαστρεντερολόγος
 • Νευρολόγος
 • Ουρολόγος
 • Πνευμονολόγος

Για τις ειδικότητες Ηπατολόγος, Αιματολόγος, Οφθαλμίατρος, Ογκολόγος, Δερματολόγος και Ενδοκρινολόγος, 20€.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλείτε: 210 6383090-91, Δευτ.-Παρ. 09:00-15:00
 


Βρες εφημερεύοντα ιατρό δωρεάν στις ειδικότητες:

 • Παθολόγος
 • Καρδιολόγος
 • Ορθοπεδικός
 • Γενικός Χειρουργός
 • Γυναικολόγος

Κορυφαία ιατρική φροντίδα, φτιαγμένη για παιδιά! Τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας σε ένα ευχάριστο, όμορφο και ζεστό περιβάλλον. Το έμπειρο επιστημονικό πρoσωπικό είναι δίπλα τους, προσφέροντας εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα.

Δες εδώ όλα τα Τμήματα και επίλεξε την υποειδικότητα που επιθυμείς.


Τηλ. για ραντεβού: 210 6383070 – 2


Δώσε προτεραιότητα στην υγεία σου και πραγματοποίησε μία δωρεάν μαστογραφία ανά έτος στο μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού της Ελλάδας.

Τηλ. για ραντεβού: 210 6184000 


Πραγματοποίησε τις εξετάσεις σου στο Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ και κέρδισε 200€ έκπτωση* στον τοκετό για να φροντίζεις την υγεία σου.
Οι υπέρηχοι ιατρικής εμβρύου περιλαμβάνουν:

 • Αυχενική διαφάνεια
 • Papp A
 • Υπέρηχο Β’ επιπέδου
 • Doppler κύησης
 • Βιοφυσικό προφίλ

*Ισχύει από 2κλινο και άνω.


Δώσε ένα Up στην υγεία σου, στο υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ! Τα πακέτα healthUp προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες προληπτικών ελέγχων, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. 
Βρες εδώ το πακέτο heathUp που σου ταιριάζει! Γιατί η πρόληψη είναι το Α και το Ω! 
Τηλ. για ραντεβού: 210 6383090-1, Δευτ. - Παρ. 07:00 - 15:00


Αναλυτικά τα πακέτα ανάλογα με τον τύπο δωματίου είναι:
Προγεννητικός Έλεγχος & Φυσιολογικός Τοκετός     

 • 3κλινο δωμάτιο:    2.100€    
 • 2κλινο δωμάτιο:     2.650€    
 • 1κλινο δωμάτιο:    3.800€

Προγεννητικός Έλεγχος & Καισαρική Τομή

 • 3κλινο δωμάτιο:    2.260€
 • 2κλινο δωμάτιο:    2.760€
 • 1κλινο δωμάτιο:    4.150€

Ενδεικτικά στο πακέτο του προγεννητικού ελέγχου περιλαμβάνονται οι απλοί μηνιαίοι εργαστηριακοί έλεγχοι και οι εξειδικευμένες απεικονιστικές εξετάσεις όπως: Ενδοκολπικό υπερηχογράφημα, Papp A, Αυχενική διαφάνεια, Υπερηχογράφημα Κοιλιακό +3D,  Β’ επιπέδου, Doppler Κυήσεως.

Στις ειδικές προνομιακές τιμές δεν περιλαμβάνονται οι ιατρικές αμοιβές, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήση της ασφάλισης του ΕΟΠΥΥ και οι εξετάσεις να  πραγματοποιηθούν στο ΙΑΣΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και την ενεργοποίηση των πακέτων μητρότητας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πριν την προσέλευσή σας στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης: 210 6383982 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 - 17:00), email: [email protected]

Τηλ. για πληροφορίες: 210 6184111 & 210 6184090


Απόλαυσε μία μοναδική εμπειρία διαμονής μετά τον τοκετό σου.
Ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας για θέση Νοσηλείας έως LUX.


Η κρυοσυντήρηση ωαρίων δεν είναι ανάγκη, είναι επιλογή! Eξασφαλίζει στις γυναίκες τη δυνατότητα να «παγώσουν» το χρόνο, αποτρέποντας την περαιτέρω ηλικιακή επιβάρυνση των ωαρίων τους και να επιλέξουν εκείνες πότε θα γίνουν μητέρες.
Τηλ. για ραντεβού: 210 6184030


Στο Institute of Life - IASO παρέχονται ολοκληρωμένες εξετάσεις για την ανδρική γονιμότητα οι οποίες στηρίζονται σε καινοτόμες εργαστηριακές διαδικασίες.
Τηλ. για ραντεβού: 210 6184030


Στα Εξωτερικά Ιατρεία και στα Επείγοντα Περιστατικά της Γενική Κλινικής του ΙΑΣΩ & του ΙΑΣΩ Παίδων μπορείς να πραγματοποιήσεις τις εξετάσεις σου άμεσα και με ασφάλεια.

Αναλυτικά:

 • Στις Διαγνωστικές και Εργαστηριακές Εξετάσεις παρέχεται η τιμή κρατικού τιμοκαταλόγου +30% (ΦΕΚ+30%)
 • Στις Διαγνωστικές και Εργαστηριακές Εξετάσεις που δεν προβλέπεται κρατικός τιμοκατάλογος παρέχεται προνομιακός τιμοκατάλογος
 • Στις Μαγνητικές Τομογραφίες (MRI), Αξονικές Τομογραφίες (CT) και Triplex καρδιάς και σώματος παρέχεται τιμή κρατικού τιμοκαταλόγου (ΦΕΚ)

*Εξαιρούνται οι εξετάσεις Μοριακής Βιολογίας και ειδικές Αξονικές και Μαγνητικές Τομογραφίες. 
*Από την προσφορά εξαιρούνται ειδικά υλικά, φάρμακα, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπήσεις, επεμβατικές πράξεις και σχετικές με αυτές ιατρικές αμοιβές, αμοιβές έκτακτων κλήσεων.


H υγεία του κάθε παιδιού είναι για εμάς το Α & το Ω!

Στο ΙΑΣΩ Παίδων φροντίζουμε να είναι τα παιδιά πάντα ζωηρά, χαρούμενα, γεμάτα ζωή και ενέργεια! Για αυτό δημιουργήσαμε Check-Up, ειδικά μελετημένα για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας.

Δες εδώ τα σχολικά μας Check-Up και κλείσε το ραντεβού σου!
Τηλ. για ραντεβού: 210 6383503 & 210 6383070-072,  Δευτ. - Παρ. 09:00-17:00


Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και το ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει νοσηλεία υψηλού επιπέδου. 


Οι εκπτώσεις αφορούν τον ιδιωτικό τιμοκατάλογο και δεν εφαρμόζονται συνδυαστικά με άλλες εκπτωτικές πολιτικές του νοσοκομείου.

Από τις εκπτώσεις εξαιρούνται τα Μαιευτικά - Γυναικολογικά περιστατικά, υλικά, ειδικά υλικά, φάρμακα και αμοιβές ιατρών.

Επιπλέον, εξαιρείται η νοσηλεία στον 8ο όροφο luxury wing και σε περίπτωση αναβάθμισης παρέχεται κατόπιν διαθεσιμότητας.


Μπορείς να κάνεις δωρεάν test Covid-19 (Rapid ή PCR), άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς αναμονή στη Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ!


Ενημερώσου για τα οφέλη του Γαστρικαού Botox! Η επαναστατική μη χειρουργική μέθοδος για την μείωση της αίσθησης της πείνας και την απώλεια βάρους. 
Τηλ. για ραντεβού: 210 6184490


Είσαι χορτοφάγος ή vegan; Στο Τμήμα “Vegan Maternity Care”, θα έχεις ολοκληρωμένη ενημέρωση, υποστήριξη και παρακολούθηση.

Ενημερώσου σωστά προγραμματίζοντας μία δωρεάν επίσκεψη.
Τηλ. για ραντεβού: 210 6184000


Χάρισε στον εαυτό σου μία δωρεάν εξατομικευμένη διατροφική φροντίδα υψηλού επιπέδου στο Tμήμα Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας! 

Τηλ. για ραντεβού: 210 6184095


Για γυναικολογικά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν από την νεογνική περίοδο έως την εφηβεία εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι, τόσο προσέγγισης - διάγνωσης όσο και αντιμετώπισης.

Κλείσε ραντεβού και επωφελήσου από την δωρεάν επίσκεψη.
Τηλ. για ραντεβού: 210 6184000 


Γυναίκες κάθε ηλικίας μπορούν να απολαύσουν τις πιο σύγχρονες θεραπείες σε προβλήματα όπως είναι η κολπική ξηρότητα και οι αιδοιοκολπικές παθήσεις.

Κλείσε δωρεάν το πρώτο σου ραντεβού για να λάβεις ολοκληρωμένη ενημέρωση πάνω σε προβλήματα που ενδέχεται να έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία και στην καθημερινότητα σου.
Τηλ. για ραντεβού: 210 6184000 


Χάρισε στον εαυτό σου μία δωρεάν εξατομικευμένη διατροφική φροντίδα υψηλού επιπέδου στο Tμήμα Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας! 
Για περισσότερες πληροφορίες: 210 6184095


Στο Institute of Life-IASO το όνειρο χιλιάδων ζευγαριών κάθε μέρα γίνεται πραγματικότητα. Στελεχώνεται από διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες με υψηλή εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στην αναπαραγωγή.

Κλείσε δωρεάν ραντεβού για να ενημερωθείς από τους πλέον ειδικούς στα θέματα γονιμότητας.
Τηλ. για ραντεβού: 210 6184030


Για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών μας, το ΙΑΣΩ διαθέτει όλο το 24ωρο υπερσύχρονα ασθενοφόρα και κινητές μονάδες, άρτια εξοπλισμένες με τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, για την αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών. 
Τηλ. επικοινωνίας (όλο το 24 ώρο): 210 6184000


Απόλαυσε άμεση εξυπηρέτηση χωρίς αναμονές με την συνοδεία εξειδικευμένου προσωπικού.


Με την επίδειξη της myIASO card στο προσωπικό ασφαλείας του ΙΑΣΩ, δικαιούσαι δωρεάν στάθμευση στο ιδιωτικό parking του Νοσοκομείου.


Τρέχουμε για την υγεία μας και συμμετέχουμε στο Ladies Run!

Κέρδισε μία δωρεάν συμμετοχή για μία ξεχωριστή εμπειρία για όλες τις φίλες του τρεξίματος, στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.


Το Pilates είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος ισομετρικών ασκήσεων και ασκήσεων με το βάρος του σώματος, η οποία θα αφυπνίσει το σώμα σου και θα αναζωογονήσει το πνεύμα σου.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλείτε στο 210 9018969, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-12:00, 17:00-21:00


Ενημερώσου πρώτος για τις μοναδικές προσφορές και τους διαγωνισμούς!